DIY lampen

Het is de nieuwste rage, DIY lampen!

Het leukste aan deze lampen is dat ze helemaal zelf samen te stellen zijn, want je maakt ze namelijk zelf! Ze zijn leuk om in je eigen huis op te hangen of om ze cadeau te doen.

Er zijn verschillende manieren om de creativiteit te uiten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Glazen potten
  • Haakwerken
  • Schilderen
  • Borduren
  • Servetten op glas

Doordat er zoveel manieren zijn om zelf wat aan uw interieur te knutselen heb je ook de kosten zelf in de hand. Door het simpel te houden zijn de kosten relatief laag, maar als er meerdere technieken gebruikt worden zullen de kosten hoger uitvallen.
Er zijn meerdere uitvalswegen om de DIY lampen te maken. Uiteraard kunt u bij hobby winkels uw inkopen doen, maar deze zijn veelal wat duurder met hun producten. Zeker als u nog beginnend knutselaar bent is het handiger om wat goedkoper te beginnen. Denk hierbij dan eens aan de grote ketens als de Action, Xenos, Zeeman en Wibra. Hier zijn vaak leuke decoratie artikelen te vinden waarmee je weer kunt decoreren.

Ook kunt u ervoor kiezen om een bestaande lamp te “pimpen”.
Dit kan door middel van een bestaande lampenkamp opnieuw te decoreren of een nieuwe lampenkap te maken met bijvoorbeeld een glazen pot of van karton een kap te maken.

Eens per jaar is er de Kreadoe in de jaarbeurs Utrecht. Hier zijn ook vele stalletjes te vinden waar je allerlei spullen kunt kopen om uw eigen creatieve creatie te maken.
Het leuke hiervan is dat je op de Kreadoe een tal van ideeƫn op kunt doen.

Maar voor de creatieve mensen onder ons zou ik aanraden om lekker zelf aan de slag te gaan en je creativiteit op de vrije loop te laten zodat je een unieke lamp kunt maken!

Toch liever kant en klaar kopen? Neem hier dan een kijkje naar de mogelijkheden van vloerlampen.

Kijkje nemen voor de mogelijkheden naar buitenverlichting?, klik op de link!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

July 2020
M T W T F S S
« Jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031