Bronq Industriële lampen

Bronq

Ken jij het merk Bronq al? Bronq is een online lichthuis dat de grootste trends van het moment heeft. Bronq heeft als doel hippe en trendy lampen te verkopen tegen een betaalbare prijs. Bronq heeft veel verschillende soorten lampen. Hierbij moet je denken aan moderne lampen, industriële lampen en design lampen.

Als je houdt van industriële lampen is hier genoeg keuze.

Ontario – Higgins 

Toevallig kwam ik deze lampen tegen genaamd Bronq Ontario en Bronq Higgins. De lampen vallen onder de categorie draadlampen. De lampen hebben een modern maar tegelijk industrieel uiterlijk. Deze twee soorten lampen zijn verkrijgbaar in zwart, koper en zilver. Mijn voorkeur zou wat meer uitgaan naar de zwarte of de chromen variant.  De koperen draadlamp past wat mij betreft iets beter in een modern interieur.

Nu zal je je afvragen wat ik zo mooi vind aan de lamp?
De lamp heeft een prachtig diamantvormig design zoals je kunt zien. Dit zorgt ervoor dat de lamp zich onderscheidt van andere lampen.
De andere lamp heeft een mooie strakke afwerking. De vorm zou je erg goed kunnen vergelijken met een waterdruppel.  Deze lamp heeft een ketting als snoer. Dat lijkt me enorm gaaf boven een eettafel!  Deze draadlamp heeft aan de bovenkant een mooi chromen randje.

Pittsburg – Boulder

 

Twee totaal andere lampen zijn de hanglamp Pittsburg en de Boulder. De lamp ‘Boulder’ en ‘Pittsburg’ zijn beide een grote lamp. Laten we het eerst even over de Pittsburg hebben. Ik vind dat de grijze kleur goed is uitgekozen om het stoere uiterlijk te behouden. De andere kleuren waarin de Pittsburg verkrijgbaar is in de kleur bruin en blauw.

De ketting valt erg op bij deze lamp naast de manier waarop de kleur is weergegeven.  De kleur heeft namelijk een mat, verweerd effect. De ‘Boulder’ is ook een opvallende maar tegelijk rustige lamp.
Het zwarte mat samen met het metaal maakt ook van deze lamp een erg bijzondere lamp.
De Pittsburg en de Boulder passen erg mooi in de horeca sfeer thuis. Boven een mooie bartafel zie ik deze lampen in een serie van twee of drie een prettige verschijning zijn.

Je kunt wel goed zien dat Bronq houdt van diversiteit in hun assortiment. Geen slecht idee, er kan namelijk voor elke smaak een lamp worden gevonden.

Heb jij recent een mooie lamp gezien? Welk gevoel en sfeer kreeg jij erbij?

7578ZW-vkk-2

Bronq Boulder

7577GR-vkh

Bronq Pittsburg

7599KO

Bronq Higgins

7597CH-dl

Bronq Ontario

 

 

 

   

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

July 2020
M T W T F S S
« Jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031